Selecteer de taal

Personeel Luchtdoelartillerie

 Auteur: Rinus Baaijen, Kap bd Lua

De rubriek PERSONEEL Lua in het fotoalbum bestaat uit diverse subrubrieken.

De eerste subrubriek is een korte beschrijving over Lt Gen Best. De eerste Commandant Luchtverdediging.

 Best P. W. PieterBest P. W. Pieter

Link: Klik hier . . .

Verder kunt u een groot aantal groepsfoto's via het fotoalbum bekijken van de Lua, maar het is ook mogelijk individuele foto's van Lua kaderleden te bekijken. Op deze wijze is het mogelijk een oud-commandant of andere functionarissen te zoeken. Als u de naam nog weet kunt u via het zoekmenu de naam intypen om zodoende de gezochte persoon te vinden.

Mocht u de naam niet meer precies weten is het ook mogelijk via het menu 'Labels' (links onder in het scherm) te kijken of u een bekende naam tegenkomt. Mocht u willen zoeken via 'Labels' krijgt u bij het aanklikken eerst een verzameling recent gebruikte labels te zien. Door in de rechter bovenhoek, net boven de labels, op 'aBc' te klikken krijgt u de labels op alfabet te zien wat het zoeken een stuk eenvoudiger maakt.

Er is ook een rubriek 'Onderscheidingen' opgenomen. Daarin staan subrubrieken zoals: Bronzen Kruis, Bronzen Leeuw, Koninklijke onderscheidingen en Militaire Willemsorde. Interessant is te lezen waarom sommige personen de medaille hebben gekregen.

Om naar de hoofdrubriek fotoalbum 'PERSONEEL' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'GROEPSFOTO'S' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'INDIVIDUELEN LUA KADERLEDEN' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'ONDERSCHEIDINGEN' te gaan: Klik hier . . .

Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van een foto of bepaalde foto's kunt u contact opnemen met de auteur via onderstaande link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De betreffende foto of foto's zullen dan zo snel mogelijk worden verwijderd.