Selecteer de taal

Personeel Luchtdoelartillerie

 Auteur: Rinus Baaijen, Kap bd Lua

De rubriek PERSONEEL Lua in de foto-gallery bestaat uit diverse subrubrieken.

De eerste subrubriek is een korte beschrijving over Lt Gen Best. De eerste Commandant Luchtverdediging.

 Best P. W. PieterBest P. W. Pieter

Link: Klik hier . . .

Verder kunt u een groot aantal groepsfoto's via de foto-gallery bekijken van de Lua, maar het is ook mogelijk individuele foto's van Lua kaderleden te bekijken. Op deze wijze is het mogelijk een oud-commandant of andere functionarissen te zoeken. Als u de naam nog weet kunt u via het zoekmenu de naam intypen om zodoende de gezochte persoon te vinden.

Mocht u de naam niet meer precies weten is het ook mogelijk via het menu 'Labels' (links onder in het scherm) te kijken of u een bekende naam tegenkomt. Mocht u willen zoeken via 'Labels' krijgt u bij het aanklikken eerst een verzameling recent gebruikte labels te zien. Door in de rechter bovenhoek, net boven de labels, op 'aBc' te klikken krijgt u de labels op alfabet te zien wat het zoeken een stuk eenvoudiger maakt.

Er is ook een rubriek 'Onderscheidingen' opgenomen. Daarin staan subrubrieken zoals: Bronzen Kruis, Bronzen Leeuw, Koninklijke onderscheidingen en Militaire Willemsorde. Interessant is te lezen waarom sommige personen de medaille hebben gekregen.

Om naar de hoofdrubriek fotoalbum 'PERSONEEL' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'GROEPSFOTO'S' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'INDIVIDUELEN LUA KADERLEDEN' te gaan: Klik hier . . .

Om naar het sub fotoalbum 'ONDERSCHEIDINGEN' te gaan: Klik hier . . .

Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van een foto of bepaalde foto's kunt u contact opnemen met de auteur via onderstaande link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De betreffende foto of foto's zullen dan zo snel mogelijk worden verwijderd.