Deprecated: strncmp(): Passing null to parameter #1 ($string1) of type string is deprecated in /var/www/clients/client32935/web48075/web/fotoalbum/include/functions_url.inc.php on line 447

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client32935/web48075/web/fotoalbum/include/functions_url.inc.php:447) in /var/www/clients/client32935/web48075/web/fotoalbum/include/page_header.php on line 99
00-Privacy-statement | Fotoalbums van de grondgebondenluchtverdediging

Fotoalbums van de grondgebondenluchtverdediging

Welkom op het informatiezoeksysteem van de grondgebondenluchtverdediging

Home /

00-Privacy-statement

Privacy-logo.jpg PlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beedigingPlottafelThumbnailsPrtl voor de beediging

Privacy statement voor de site Fotoalbums van de grondgebondenluchtverdediging

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van deze site is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in ons privacy statement welke informatie we verzamelen en hoe we met deze informatie omgaan.

2) Toestemming
Een ieder die gebruik maakt van de site voor welke doeleinden dan ook, gaat akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

3) Auteursrecht
De webmasters spannen zich tot het uiterste in om de rechten op teksten, foto's, illustraties, overig grafisch materiaal, namen, merken, logo's en databanken te achterhalen, te vermelden en te respecteren. Veel foto’s zijn geplaatst in de periode voordat de AVG van kracht was en daarom was het niet nodig om bij het van kracht worden van de AVG toestemming van betrokkenen te vragen. Personen die het bezwaarlijk vinden dat van hen één of meerdere foto’s op de site staan kunnen dit eenvoudig kenbaar maken via de e-mailadressen zoals vermeld in pt. 5. De respectievelijke foto’s worden dan onmiddellijk verwijderd.

4) Persoonlijke gegevens
Alle tot individuen herleidbare gegevens in de electronische correspondentie met deze site zullen de webmasters met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen. Uw gegevens worden verder niet aan derden verstrekt. Wanneer u de site bezoekt worden er met uitzondering van het emailcontact geen gegevens vastgelegd of opgeslagen.

5) Vragen
Als u informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over dit privacy statement, kun u ons benaderen via e-mail. Onze e-mailadressen voor info en privacy gerelateerde zaken zijn:
• voor KL/Lua-gerelateerde onderwerpen: lua@grondgebondenluchtverdediging.nl

• voor KLu/GGW gerelateerde onderwerpen: ggw@grondgebondenluchtverdediging.nl

• voor algemene onderwerpen: info@grondgebondenluchtverdediging.nl

6) Monitoren gedrag bezoeker
De site maakt gebruik van een applicatie die uitsluitend bijhoudt hoevaak een pagina is geraadpleegd. Er worden geen persoonsgegevens noch IP adressen vastgelegd of opgeslagen.

7) Gebruik van cookies
De site maakt geen gebruik van cookies